kontakt@rekenscop.dk   |   (+45) 20 77 17 93

Ydelser

Rekenscop Solutions er din Økonomi- eller regnskabschef og bogholder!

Små og mellemstore virksomheder har ofte ikke behov for hverken en en Økonomi- eller regnskabschef på fuld tid. Rekenscop Solutions påtager sig gerne opgaven, således din fleksibilitet er i højsædet og timeantallet er tilpasset dit aktuelle behov.

Vi kan også hjælpe dig i en overgangsfase mellem en fratrædende og tiltrædende medarbejder, så dit regnskab og rapportering altid er ajourført. Er du ramt af sygdom eller orlov, hjælper vi også således regnskabsafdelingen stadig kører videre.

Hvorfor bruge en dyr revisor, når Rekenscop kan klare opgaven til en skarp pris? Vi kan håndtere dit regnskab fra start til slut incl. indberetning af selvangivelse. Har du et selskab, som ikke er underlagt revisionspligt, klarer vi også indberetning af årsrapport, selvangivelse og eventuelt udbytte for dette.

Står du i en situation hvor du er ved at starte selvstændig virksomhed, kan vi også hjælpe dig i forbindelse med stiftelse af selskab, opstart af bogholderi, moms og skat. Har du ikke overskud til at varetage det daglige bogholderi eller hellere vil bruge tiden på det du er bedst til, påtager vi os også gerne denne opgave.